Μετακόμιση Μετακομίσεις

metakomisi-metakomiseis.gr

LAPTOP SERVICE KALLITHEA

 

Μετακομίσεις - Μεταφορές εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και οικονομικά από την εταιρείας. Κάνουμε την μετακόμιση που θέλετε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν μας ζητήσετε.

 

Μετακομίζετε;

Κατόπιν δική σας επιθυμίας και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, εκτιμητής της εταιρείας μας επισκέπτεται το χώρο σας, αξιολογεί και προτείνει τον καλύτερο τρόπο μεταφοράς του εξοπλισμού σας λαμβάνοντας υπόψη αρκετούς παράγοντες (όπως στενούς και πολισύχναστους δρόμους, καλώδια της ΔΕΗ κ.α.) με σκοπό την ταχύτερη και ασφαλέστερη ολοκλήρωση της μετακόμισης του εξοπλισμού σας.

 

metakomiseis-1 metakomiseis-2 metakomiseis-3 metakomiseis-4

 

Μπορούμε να μεταφέρουμε και να μετακομίσουμε όλο τον οικιακό σας εξοπλισμό αλλά και να μεταφέρουμε - μετακομίσουμε και ολόκληρη την εταιρεία σας.

 

Μετακόμιση οικοσυσκευών

Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τη μεταφορά των οικοσκεύων σας εντός Αττικής αλλά και σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν μας ζητήσετε. Ακολουθούμε σύγχρονες τεχνικές και υλικά συσκευασίας και έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες που θα σας αφήσουν ικανοποιημένους στο ακέραιο.

 

Μεταφορά Εταιριών

Μεταφέρουμε με ακρίβεια τον εξοπλισμό σας βάση του χρονοδιαγράμματος της εταιρίας και βασιζόμενοι στον επαρκή στόλο των οχημάτων και των ανυψωτικών μηχανημάτων επιτυγχάνοντας έτσι την ταχύτερη δυνατή επανένταξη της εταιρίας στην καθημερινότητα της.


Οι υπηρεσίες που προσφέρονται, είναι:

* Λύσιμο και συναρμολόγηση του εξοπλισμού,

* Συσκευασία και αποσυσκευασία επίπλων - γραφείων,

* Συσκευασία χαρτικής ύλης και ηλεκτρονικών υπολογιστών ( Η/Υ).