Μετακόμιση Μετακομίσεις

metakomisi-metakomiseis.gr

LAPTOP SERVICE KALLITHEA

 

Μετακομίσεις - Μεταφορές εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και οικονομικά από την εταιρείας. Κάνουμε την μετακόμιση που θέλετε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν μας ζητήσετε.

 

Μετακομίζετε;

Κατόπιν δική σας επιθυμίας και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, εκτιμητής της εταιρείας μας επισκέπτεται το χώρο σας, αξιολογεί και προτείνει τον καλύτερο τρόπο μεταφοράς του εξοπλισμού σας λαμβάνοντας υπόψη αρκετούς παράγοντες (όπως στενούς και πολισύχναστους δρόμους, καλώδια της ΔΕΗ κ.α.) με σκοπό την ταχύτερη και ασφαλέστερη ολοκλήρωση της μετακόμισης του εξοπλισμού σας.

 

metakomiseis-1 metakomiseis-2 metakomiseis-3 metakomiseis-4

 

Μπορούμε να μεταφέρουμε και να μετακομίσουμε όλο τον οικιακό σας εξοπλισμό αλλά και να μεταφέρουμε - μετακομίσουμε και ολόκληρη την εταιρεία σας.

 

Μετακόμιση οικοσυσκευών

Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τη μεταφορά των οικοσκεύων σας εντός Αττικής αλλά και σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν μας ζητήσετε. Ακολουθούμε σύγχρονες τεχνικές και υλικά συσκευασίας και έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες που θα σας αφήσουν ικανοποιημένους στο ακέραιο.

 

Μεταφορά Εταιριών

Μεταφέρουμε με ακρίβεια τον εξοπλισμό σας βάση του χρονοδιαγράμματος της εταιρίας και βασιζόμενοι στον επαρκή στόλο των οχημάτων και των ανυψωτικών μηχανημάτων επιτυγχάνοντας έτσι την ταχύτερη δυνατή επανένταξη της εταιρίας στην καθημερινότητα της.


Οι υπηρεσίες που προσφέρονται, είναι:

* Λύσιμο και συναρμολόγηση του εξοπλισμού,

* Συσκευασία και αποσυσκευασία επίπλων - γραφείων,

* Συσκευασία χαρτικής ύλης και ηλεκτρονικών υπολογιστών ( Η/Υ).

 

 

Αποθηκεύσεις οικοσκευών από την εταιρεία μας. Η εταιρεία μας διαθέτει έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας και προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης οικοσκευών και γενικότερα παντός είδους αντικειμένων ιδιωτών αλλά και επιχειρήσεων.

apothikeuseis-oikoskeves

 

Η αποθήκευση των οικοσκευών σας γίνεται με απόλυτη οργάνωση από το προσωπικό της εταιρείας μας η οποία εξασφαλίζει την εύκολη αναζήτηση των αντικειμένων σας μετά το πέρας του χρόνου αποθήκευσης. Μπορείτε να αφήσετε τα αντικείμενα σας για όσο χρόνο εσείς χρειάζεστε.

 

Παραδοσιακή μετακόμιση από την Κόκκας μεταφορική. Σε περίπτωση που υπάρχουν ηλεκτροφόρα καλώδια ή μπαλκόνια που εμποδίζουν την χρησιμοποίηση ανυψωτικού μηχανήματος τότε το προσωπικό μας θα αναλάβει για να γίνει η μετακόμιση σας με ασφάλεια σε οποιοδήποτε όροφο και αν βρίσκεστε.

 

paradosiaki-metakomiseis

 

Η πείρα μας, η σωστή οργάνωση και ο κατάλληλος εξοπλισμός μας επιτρέπουν ακόμα και χωρίς μηχανήματα να κάνουμε τη μετακόμιση εύκολη και ασφαλή.

 

Μετακόμιση με ασφάλεια από την μεταφορική μας που σας παρέχει μια ασφαλή μετακόμιση χωρίς ρίσκο και κινδύνους για τα αντικείμενα σας.

metakomisis-asfaleiaΗ εταιρεία μας διαθέτει φορτηγά πλήρως εξοπλισμένα και φορτηγά με ανυψωτικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στις μετακομίσεις για να σας παρέχουμε ασφάλεια μεταφοράς των αντικειμένων σας.

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και έτσι επιτυγχάνουμε μια ασφαλή μετακόμιση και αποφεύγουμε τον κίνδυνο φθορών που μπορούν να προκληθούν στα αντικείμενα σας από χτυπήματα σε γωνίες, σκάλες, εξώπορτες κ.λπ.

Για να κάνουμε την συσκευασία των αντικειμένων σας, χρησιμοποιούμε προϊόντα φτιαγμένα με πολύ καλά και ανθεκτικά υλικά. Για ευπαθή αντικείμενα όπως πιάνο, καθρέφτες κ.α χρησιμοποιούμε ειδικά ξύλινα κιβώτια ειδικά κατασκευασμένα για να μας εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τη μεταφορά τους.